Hoofddorp: Kruisweg 987a, tel: 023 -563 95 22,  Amstelveen: Kostverlorenhof 12, tel: 020 - 658 96 00  
Bekijk onze openingstijden >>

Twinkel4kids Amstelveen

Sinds 8 jaar in Amstelveen!

Sinds acht jaar heeft Twinkel4Kids een fysieke winkel in Amstelveen. Je vind hier de leukste betaalbare kinderkleding voor jongens en meisjes tot en met 16 jaar, naast babykleding en diverse accessoires en (baby)cadeaus. We hebben een ouderwets gezellige winkel, met voldoende ruimte voor alle merken.

Je bent bij ons aan het juiste adres voor merken als Z8, Name it, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Vingino en Retour, naast diverse andere! Bovendien kun je rekenen op accessoires van Koeka en Snooze Baby, Bobux slofjes, Sophie de Giraffe en Happy Horse. In onze winkel vind je verder de leukste kraam-, baby- en kindercadeautjes. Onze verkoopmedewerksters helpen je graag bij het vinden van de juiste maat, of kunnen je meer vertellen over de verschillende kledingmerken voor kinderen.

Tot snel in onze winkel in Amstelveen!

Waar vind ik Twinkel4Kids in Amstelveen?

Twinkel4Kids heeft een ouderwets gezellige kinderkleding winkel in Hoofddorp en Amstelveen. We bevinden ons in Amstelveen aan het Kostverlorenhof, midden in het gelijknamige winkelcentrum. We hebben er een mooie lichte winkel, dankzij de etalage volledig van glas brengen we vanuit de winkel zowel gezelligheid als reuring in het winkelcentrum. We hebben een belangrijke regiofunctie en dragen vanuit ons hoekpand graag bij aan de uitstraling van het gehele winkelcentrum. We zijn daardoor onder andere goed bereikbaar vanuit Amstelveen, Abcoude, Almere, Aalsmeer, Amsterdam, Buitenveldert, Badhoevedorp, Cruquius, Hoofddorp, Mijdrecht, Uithoorn, Utrecht, Vinkeveen en Wilnis.

Contact Info

icoon_openingstijden_big

Openingstijden

Maandag 12.00 – 18.00
Dinsdag t/m Vrijdag 09.00 – 18.00
Zaterdag 09.00 – 17.00